Sări la conţinut

Întâlnire în spaţiu

8 iulie, 2009

Cu ajutorul unui cititor al blogului, care se semnează Taratabum, am găsit toate cele 14 episoade ale benzii desenate „Întâlnire în spaţiu”:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14

Ep.1

Ep.2

Ep.3

Ep.4

Ep.5

Ep.6

Ep.7

Ep.8

Ep.9

Ep.10

Ep.11

Ep.12

Ep.13

Ep.14

SFârşit

From → blog

9 comentarii
  1. mihai permalink

    Salut Ionut,

    Sunt Mihai,vroiam sa te felicit pentru publicarea numerelor din „Cutezatorii” – „Intalnire in Spatiu”,le cautam de atat de mult timp,este o adevarata fericire sa le gasesc in pagina ta.Incredibil…Eu locuiesc in Spania de vreo 8 ani si am tot incercat sa gasesc aceste minunate benzi desenate.Sunt pictor…Te-as ruga frumos,daca ai vrea,sa publici si partea a doua a seriei si de asemenea te intreb daca mai ai si alte benzi desenate de Valentin Tanase…caut „Burebista” si parca „Decebal” sau orice banda desenata cu dacii.Te-as ruga mult de tot sa-mi trimiti un e.mail pe adresa mai sus mentionata daca poti face rost de aceste benzi desenate.E minunat sa intalnesti oameni ca tine.Astept raspunsul tau cat de curand posibil si multumesc din suflet pentru tot.Un salut din Spania!

  2. Nici eu nu le am pe hârtie şi nici pe internet nu le-am gasit pe toate la un loc. Primele 5 episoade sunt de pe saitul scifiteam iar restul de 9 sunt de pe flickr. Iată linkurile:
    http://www.scifiteam.ro/?cat=107
    Episodul 006

  3. alexa permalink

    Salut, am gasit si seria a 2-a din „Intalnire in spatiu”, mai putin un episod. Poate fi vazuta aici http://revistacutezatorii.blogspot.com/2009/08/intalnire-in-spatiu.html
    Si tot pe acelasi blog am postat „Ostenii lui Mihai Viteazul”, aparut in Cutezatorii in 1983.
    Urmeaza si Decebal, Burebista, Taina pergamentului, insa lipsesc episoade mai multe dintre ele.
    Toate bune!

  4. mihai spatariu permalink

    Salut Alexa,

    Mii de multumiri pt.mesajul tau si mai presus de toate pt.ca te-ai gandit sa mi-l trimiti.Trebuie sa fii o persoana deosebita…nu stii ce bucurie mi-ai facut,enorma…Ah,si te rog,publica repede si Decebal,Burebista si Taina Pergamentului,asa cum sunt,nu conteaza daca lipsesc episoade,bucuria de a le revedea va fi enorma…te rog anunta-ma din nou cand sunt puse.Multumesc din nou si astept cu sufletul la gura.
    Cele mai bune ganduri pt.tine si salutari din Spania.

    Mihai Spatariu

  5. alexa permalink

    Salut Mihai, ma bucur ca pot sa fiu de ajutor si multumesc pentru cuvintele frumoase. Azi 13 decembrie 2009 am postat, la acelasi link, episoadele pe care le am din „Burebista”, iar in zilele urmatoare o sa ma ocup si de restul.
    Cele bune din din Romania!

  6. Mă bucur să văd că mai există pasionaţi şi, mai ales, exemplare din revistă. Felicitări pentru blog şi baftă în continuare!

  7. mihai spatariu permalink

    Salut din nou,

    Mii de multumiri pt. „Burebista”,fantastica bucuria de a revedea aceste minunate benzi desenate.Multumiri pt.efortul pe care-l faci sa le postezi.Abia astept si celelalte.”Decebal” e de Valentin Tanase? Uitasem ca „Burebista” era de Sandu Florea,a trecut atat de mult timp…Insa simt la fel ca si cand le-am citit pt. prima oara cand eram copil.Astept noul tau mesaj…
    Iti las web-site-ul unde am picturile mele:
    http://www.pinturasmihai.es.tl
    Sper sa-ti placa.
    Imbratisari calde,
    Mihai

  8. mihai spatariu permalink

    Salut Alexa,

    Ce surpriza minunata sa vad „Taina Pergamentului” in blogul „Cutezatorii”.Felicitari.Am publicat un comentariu si astept si „Decebal”,poate ai putin timp si pui pana la sfarsitul anului.Craciun Fericit pentru voi toti,oameni minunati!

    Mihai

  9. alexa permalink

    multumesc IMI pentru mesaj, bafta si tie!

Lasă un comentariu